Grudi se prelivaju, kožni minić zateže: Mika Vasić nakon promene pola 1. put javnosti sa dečkom koji je nije puštao
Foto: Privatna arhiva

prvo pojavljivanje

Grudi se prelivaju, kožni minić zateže: Mika Vasić nakon promene pola 1. put javnosti sa dečkom koji je nije puštao

Ana se pojavila u kožnom miniću i visokim potpeticama, ruku pod ruku sa dečkom koji je nije ispuštao

Objavljeno:

Uveliko je počela priprema za novu sezonu Elite, koja počinje 7. septembra, a danas se u zgradi Pinka pojvio Mika Vasić, koji je nedavno promenio pol i postao Ana, i to sa dečkom.

Nakon promene pola postao je Ana Nikolić, i sa dečkom došla na snimanje profila za ulazak u "Elitu 8".

Ana se pojavila u kožnom miniću i visokim potpeticama, ruku pod ruku sa dečkom koji je nije ispuštao.

Na sebi imala kožnu suknji, istakla grudi, dugu kosu i sve vreme je nosila naočare. Uz to je obula visoke štikle i samouvereno ušla u zgradu Pinka, a osmeh nije skidala.

Podsetimo, operaciju su, kako se pisalo, izvršili početkom leta 2022. godine na jednoj privatnoj klinici, a roditelji su ih u tome podržali.

- Mi smo savremeni ljudi, to ne može kod svakog roditelja. Moraš da imaš malo mozga da razmisliš. Kada su mi rekla moja deca šta su, zvao sam ih i poljubio i rekao: "Ćerko, to je lično vaše pravo, šta vi želite da budete to ćete i da budete. Sve što treba za finasije i to, tu su tata i mama - rekao je ranije Rade, a nastavila Rada.

- Ti si bio blaži, ja sam bila oštrija, priznajem. To sam preživela teže nego što je on. On je mene smirivao, a ja mislim da sam mogla tad i infarkt da dobijem, ali srce mi je izdržalo i nisam ga dobila. Teže sam to podnela, ali kad sam videla i kad smo seli da popričamo, zvala sam tada moju decu i seli smo za sto i rekla sam: "Vaše ponašanje je meni sumnjivo. Kažite šta vas muči u životu". Oni, kada su mi to rekli, sećam se kako mi se okrenulo u glavi, htela sam da se onesvestim - ispričala je Vasićka.

Ana i Ivana su honorar od učešća u "Zadruzi" iskoristili na operacije, pa sada izgledaju potpuno drugačije. Oblače se u haljine, nose mini suknje i imaju duge, crne kose.

Mika i Giba se i ranije oblačili kao žene

Inače, Mika i Giba su se i ranije oblačili u žensku garderobu, šminkali se i stavljali perike. Rada Vasić, majka blizanca otvoreno je govorila o njihovoj seksualnoj orijentaciji.

- Ja kao majka... Kad sam mogla da ih čuvam od kilo mesa, samo da su mi živi i zdravi! Ja sam to rodila, to su moja deca, ja ne mogu njih da krivim. Ja više krivim mene. Kažem: "O, Bože, da li sam nešto zgrešila?" Svi kažu, ja se baš u to ne razumem, eto čujem od nekoga "vidi ovaj je ko žensko, gej!" Ja ne znam stvarno šta je to gej, šta je to fejk, ne znam, ne razumem, života mi! - pričala je Rada tada.

Bonus video:

01:09

Haris u Čačku održao koncert za muzičke sladokusce, publika u transu: Ovo je nezapamćeno

(Espreso/Telegraf/J.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.